iulie 4, 2017

Cabinet Avocat Craiova: Dreptul familiei

Cabinetul nostru de avocat oferă consultanta specializată in probleme de dreptul familiei, de la servicii de consultanta juridică pana la redactare si susținere de acțiuni.

Va putem ajuta la intocmirea documentatiei in orice tip de speța ce privește raporturi de familie, printre care menționam acțiuni de divort din culpa exclusiva a soțului parat, din culpa ambilor soți ori divort prin acordul soților, acțiuni privind exercitarea autoritatii parintesti asupra minorului, stabilirea filiatiei – actiuni in tagada paternitatii, cereri in materie de tutela si familie, acțiuni privind modificarea măsurilor luate cu privire la copiii minori dupa pronunțarea divorțului.

De asemenea, oferim servicii de reprezentare juridică in fata instantelor judecătorești persoanelor aflate in străinătate si care se confrunta cu probleme de dreptul familiei.

Aveti o problema juridica si aveti nevoie de o consultatie sau de serviciile noastre? Apelati acum Lorena Dinca – Avocat Craiova sau contactati-ne folosind pagina de contact.

Articole de pe blog avand ca tema Dreptul familiei:

Distribuie acest articol