iulie 4, 2017

Cabinet Avocat Craiova: Drept penal

Va oferim servicii specializate de consultanta, asistenta juridică si reprezentare juridică in probleme de drept penal, atat in legătură cu infracțiuni de violenta (exemplificând, loviri sau alte violente, vătămare corporală, încăierare, violenta domestică, vătămare corporală din culpă), cat si pentru infracțiunii contra integrității sexuale (viol, agresiune sexuală), infracțiuni la regimul circulației (conducere cu permisul suspendat, conducere fara permis de conducere, conducere sub influența alcoolului), infracțiuni de fals si uz de fals, infracțiuni privitoare la familie si altele.

Printre serviciile pe care cabinetul nostru de avocatura din Craiova le oferă se numără asistența in cursul urmăririi penale, la secții de poliție si la parchetele de pe langa instanțele judecătorești, dar si asistenta si reprezentare in cursul judecății, in fata instantelor de judecată.

Aveti o problema juridica si aveti nevoie de o consultatie sau de serviciile noastre? Apelati acum Lorena Dinca – Avocat Craiova sau contactati-ne folosind pagina de contact.

Articole de pe blog avand ca tema dreptul penal:

Distribuie acest articol