iulie 4, 2017

10 motive pentru a angaja Cabinet Avocat Craiova Lorena Dinca

Iata care sunt doar cateva dintre motivele pentru a angaja serviciile juridice oferite de către Cabinet Avocat Craiova Lorena Dinca:

1.Specializare juridică

Cabinetul nostru de avocatura din Craiova lucrează in domenii specializate de drept, oferind astfel servicii juridice la standarde înalte de calitate. Strategia noastră este sa abordam probleme de drept in care avem experiență acumulata si in care am obținut rezultate de-a lungul timpului.

2. Onorarii corecte

Pretindem onorarii corecte, in raport de dificultatea spețelor si de criterii obiective de evaluare a fiecărei situații in parte. Onorariile nu sunt nici cele mai mici, nici cele mai mari de pe piață, ci sunt proporționale cu efortul depus si cu timpul alocat fiecărui dosar in parte. Prin aceasta metoda reușim sa oferim clienților noștri un raport calitate-preț imbatabil, aceștia  simțind ca investiția financiară este neînsemnată in comparație cu reușitele pe care le obținem împreuna in instanță.

3. Sinceritate profesională

In cadrul colaborarii noastre, onestitatea vine pe primul plan. Diagnosticele juridice pe care noi le oferim sunt bazate pe evaluări corecte si obiective, iar șansele de câștig ale fiecărui dosar sunt analizate cu echidistanta. Doar astfel clientul va sti din start in ce situație juridică se regăsește si care sunt opțiunile legale de care poate sa uzeze.

4. Rapiditate in rezolvarea oricărei spete

Noi știm la fel de bine ca si tine ca timpul este extrem de prețios, iar intr-o problema juridică timpul este chiar de esență. Așadar, rezolvam toate probleme juridice aflate in portofoliul nostru cu maxima promptitudine si cu respectarea tuturor termenelor stabilite împreuna cu clientul.

5. Plata in rate a onorariului

Pentru situații care impun o astfel de plata in transe, cabinetul nostru duce o politica flexibila, in sensul acordării prin contract a posibilității de plata in rate a onorariului avocațial de către clienții ce au aceasta necesitate.

6. Consultanta scrisă si telefonică gratuită

Nu percepem onorarii suplimentare pentru consultațiile acordate scris sau telefonic in cursul colaborării cu clienții din portofoliul nostru, neexistând onorarii orare sau costuri ascunse.

7. Transparență contractuală

Contractele de asistenta juridică încheiate intre client si cabinetul nostru de avocatură cuprind clauze stabilite de comun acord cu clientul, fara clauze ascunse, fara onorarii suplimentare, fara modificări ulterioare de situație de fapt.

8. Program de lucru extins

Ne organizam agenda si in funcție de programul clienților, nu doar in funcție de cel al instantelor judecătorești. Astfel, orele de lucru sunt prelungite, pentru a acomoda toate persoanele ce au nevoie de ajutorul nostru.

9. Dedicare totala in fiecare dosar

Timpul a dovedit faptul ca fiecare speța este unica si la fel de importantă pentru noi, astfel încât am tratat cu maxima seriozitate toți clienții cu care am colaborat. Acest lucru se poate observa in soluțiile pe care le-am obținut de-a lungul activității noastre.

10. Un avocat tânăr, foarte bine pregătit profesional si determinat sa obțină rezultatele scontate

Alegând sa colaborați cu noi speram sa va convingeți ca dinamismul si dorința de a ajuta clienții sa obțină ceea ce sunt îndreptățiti sa primească de la actul de justiție sunt calitati ce recomanda Cabinet Avocat Craiova Lorena Dinca.

Distribuie acest articol